Duivelse eieren
Ei, hoofdrolspeler bij de paasbrunch

Een lekker paasrecept voor 4 personen want eieren horen bij de lente.
Deze eieren zijn een echte blikvanger bij de paasbrunch. Hou je niet van pittig? laat dan de grof gemalen peper
Om het extra feestelijk te maken kun je ook nog kleine aspergetips koken en daarmee de eieren versieren.
Ingrediënten
4 eieren
1 dl bietensap
2 el zure room
1 el mayonaise
1/2 citroen
1 el grof gemalen peper
50 gr geraspte kaas
1 tl bloem
peper & zout
krulpeterselie
Eventueel 8 kleine aspergetips
Bereiden
kook de eieren in 8 minuten hard en pel ze voorzichtig.
Snijd in de lengte doormidden en haal de eierdooier eruit.
Schenk het bietensap in een schaaltje en leg de eiwitten in het sap zodat ze mooi rood kleuren.
Wrijf de eierdooiers door een zeef en meng met de zure room, mayonaise, wat citroensap en peper en zout.
Schep het mengsel in een spuitzak.
meng de kaas met de bloem en maak hiervan kleine hoopjes in een hete anti-aanbakpan.
Laat de kaas goudbruin uitbakken. Schep uit de pan op een laagje keukenpapier en laat afkoelen.
Haal de eiwitten uit het bietensap en dep ze voorzichtig droog. Druk de bovenkant van de eiwitten in de grof gemalen peper en zet ze op een mooie schaal. Vul de eiwitten met de dooiarmassa en steek er stukjes kaaskoek in. Garneer met een topje peterselie